utorok 5. júla 2011

Návrat č. 2

Po necelých dvoch mesiacoch, som späť. Viem, znie to hrozne, ale mala som povinnosti, málo nápadov a veľa lenivosti. Nie, naozaj som si nevedela nájsť čas, ale teraz sľubujem a slávnostne prisahám, že cez tieto dva mesiace vám to vynahradím :-) Leto už je v plnom prúde (aj keď u nás to tak nevyzerá), od piatku začali aj prázdniny a dovolenkové obdobie. Takže aj ja zvolním tempo a budem sa sústrediť len na blog.

Aj keď oficiálne prázdniny začali len pred necelým týždňom, ja už mám dovolenku za sebou. Vrátila som sa len nedávno, takže mám ešte hlavu plnú zážitkov :o) Boli sme v Egypte. Navštívili sme aj Luxor- Údolie kráľov a pri tomto výlete som si skutočne uvedomila, že Egypt nie je len pozlátko- v podobe hotelov-, ale je to najmä chudoba a bordel.  No najhorší bol pohľad na žobrajúce deti. Vtedy som bola skutočne šťastná, že som tým, kým som. Podelím sa s vami o moju maličkú galériu fotografií :-) :




A teraz o čosi optimistickejšie fotografie z Karnaku, Chrámu kráľovnej Hatšepsut a z iných zaujímavých miest :o)))





A podľa mňa najkrajšia fotka z výletu :-)


Fotky hotela nedávam, keďže podľa môjho názoru na nich nie je nič zaujímavé, ale ak vás zaujíma hotel, v ktorom sme boli ubytovaní, jeho názov je: Caribbean World Resorts (http://www.caribbeanworldresorts.com/

P.S: Chystám pre vás novú súťaž, takže buďte ostražití :-)))  

Lúčim sa s vami takouto letnou fotkou :-D

Vaša virtuálna priateľka, zatiaľ iba študentka, niekedy veľká stresmenka, možno menšia rebelka, cez to všetko bloggerka!  
 Naty ;.)



2 komentáre: